Franchise Cilek

Μια ιστορία επιτυχίας

Παραγωγή

Τα προϊόντα παράγονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Προύσα – Ιnegol μεγέθους άνω των 33.000 τμ. με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. (Με πάνω από 800 άτομα ανθρώπινο δυναμικό) η εταιρεία παράγει περίπου 250.000 ολοκληρωμένες συνθέσεις δωματίων ετησίως. Επιπροσθέτως, ετοιμάζεται άλλη μια παραγωγική μονάδα έκτασης 50.000 τμ. που προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο. Όλα τα προϊόντα Cilek έχουν εγγύηση πέντε ετών που καλύπτει αποκολλήσεις υλικών, σπασίματα ή ξεθωριάσματα χρώματος.

παιδικα επιπλα Cilek
παιδικα επιπλα Cilek

Εργοστάσιο Cilek

Στην Ελλάδα, η Cilek συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ η οποία έχει αναλάβει την κεντρική αντιπροσώπευση και τα δικαιώματα ανάπτυξης ενός ισχυρού πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων Franchise Cilek ROOM. Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου από το 1960. Σήμερα, έχοντας μια σημαντική παρουσία σε πολλά σημεία είναι έτοιμη να συνεργαστεί με φιλόδοξους επαγγελματίες για την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου Franchise Cilek σε όλη την Ελλάδα. Το παγκόσμιο δίκτυο της Cilek αριθμεί σήμερα περισσότερα από 466 καταστήματα σε περισσότερες από 71 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιασμός επίπλων Cilek

Όλα τα προϊόντα Cilek σχεδιάζονται από το ειδικό Cilek Design Studio που στελεχώνεται με εμπνευσμένους και δημιουργικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες και υποστηρίζεται από ειδικούς παιδοψυχολόγους. Έτσι, επιτυγχάνεται το βέλτιστο αποτέλεσμα που καλύπτει όλες τις προσδοκίες των γονέων και, συγχρόνως, ικανοποιεί όλα τα όνειρα των “μικρών” μας φίλων. Ταυτόχρονα, κάθε κατάστημα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει ένα παιδικό δωμάτιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε οικογένειας. Έμπειροι σχεδιαστές αποτελούν τη δημιουργική ομάδα που υποστηρίζει κάθε κρίκο της αλυσίδας των καταστημάτων Cilek.

παιδικα επιπλα Cilek

Πιστοποιήσεις

παιδικα επιπλα Cilek

Η Cilek διαθέτει επίσης πιστοποιητικά συστήματος διαχείρισης ISO 9001, ISO 14001 και ISO 27001

Η εταιρεία

ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ
Κορυδαλός: Πυθαγόρα 5
(Γραφεία - ΑΠΟΘΗΚΕΣ)
Τηλ: 2104965968
Τηλ: 2104944397

Συνεργασίες

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με περισσότερες από 50 επιχειρήσεις στην Ελλάδα όπου μπορείτε να βρείτε τα έπιπλα της Cilek

Καταστήματα εταιρικά

Μελίσσια -Λεωφόρος Πηγής 49
Περιστέρι - Εθνάρχου Μακαρίου 13
Παλαιό Φάληρο - Αχιλλέως 82
Κορυδαλλός - Δημητρίου Διαμαντίδη 56

Τα βήματα της επιτυχίας

Franchise Cilek – Δυναμική ανάπτυξη

Η Cilek συνεχίζει την δυναμική αναπτυξιακή της πορεία σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας νέες αγορές και νέα καταστήματα. Στην Ελλάδα στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα κατάστημα Cilek στην καρδιά κάθε αγοράς σε κάθε Νομό. Ήδη, στις περιοχές όπου λειτουργεί κατάστημα Cilek, η παρουσία μας είναι αισθητή, αναβαθμίζοντας και βάζοντας νέα στάνταρ ποιότητας σε όλο τον κλάδο!

Προδιαγραφές δημιουργίας και λειτουργίας του δικού σας Cilek Room

Όλα τα καταστήματα Franchise της Cilek έχουν ομοιόμορφη διακόσμηση, εξοπλισμό και ενιαία αναγνωρίσιμη εμφάνιση. Όλα τα καταστήματα Cilek ακολουθούν τις διεθνής προδιαγραφές λειτουργίας franchise · Ιδιαίτερα θετική θεωρείτε η αυτοαπασχόληση του συνεργάτη – δικαιοδόχου

Περιηγηθείτε ένα κατάστημα Cilek 3D - Virtual tour - 360°

Η Cilek και η ΑΦΟΙ ΜΑΤΙΑΔΗ σας υποστηρίζουν και σας προσφέρουν:

  • Έτοιμα αρχιτεκτονικά σχέδια με αναλυτικές οδηγίες υλοποίησης 
  • Εποπτεία για την ορθή εφαρμογή 
  • Υποστήριξη στο άνοιγμα του καταστήματος 
  • Αρχική εκπαίδευση 
  • Κεντρική διαφήμιση – προώθηση 
  • Υποστήριξη σε επίπεδο τοπικής γνωστοποίησης – διείσδυσης στην τοπική αγορά 
  • Έτοιμες all inclusive διαδικασίες και international franchise guide 
  • 2 χρόνια εγγύηση στα προϊόντα 
  • Διαρκής υποστήριξη – logistics 
  • After sales service 
παιδικα επιπλα Cilek