Επιστροφές προϊόντων

Γενικοί όροι

  1.  Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές, μέσα σε διάστημα 14 ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής τους.
  2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από την εταιρεία μας, και να είναι άθικτη η συσκευασία του
  3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό ένα προϊόν προς επιστροφή που έχει ανοιχτεί η συσκευασία και δεν βρίσκεται στην αρχική του μορφή.
  4. Σε λευκά είδη, δεν θα πρέπει να έχει πλυθεί, και να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Προϊόντα συναρμολόγησης

Για προϊόντα που απαιτούν μερική ή ολική συναρμολόγηση, (έπιπλα, βρεφικές κούνιες, ντουλάπες, γραφεία, βιβλιοθήκης κ.τ.λ) συνιστάται διεξοδικός έλεγχος όλων των εξαρτημάτων, πριν τη έναρξη της συναρμολόγησης, και διατηρώντας άθικτες τις εξωτερικές συσκευασίες, των προϊόντων. 

Το προϊόν, δεν μπορεί να γίνει δεκτό προς επιστροφή, η αντικατάσταση, έπειτα από οποιαδήποτε διεργασία συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελαττωματικό μέρος προϊόντος, κατά την αποσυσκευασία του, μην προχωρήσετε σε συναρμολόγηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected], με λεπτομερείς φωτογραφίες για να προγραμματίσουμε την αντικατάσταση των μερών.

Τέλος είναι συμαντικό να γνωρίζετε ότι δεν γίνονται δεκτές επιστροφές για λόγους υγιεινής σε:

Μαξιλάρια, βρεφικές προίκες, και λευκά είδη.

Διαδικασία επιστροφής

Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας, για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν.

  1. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες επιστροφής.
  2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε, φωτογραφία του ελαττώματος, στο [email protected] , ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μαζί σας, και να επιβεβαιώσουμε με το εργοστάσιο το ελάττωμα.
  3. Σε περίπτωση που το προϊόν, έχει κάποιο ελάττωμα ή έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, αποστείλετε το προϊόν με βάσει του τρόπου που παραλάβατε και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
  4. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι παραπάνω όροι και προϋποθέσεις, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε δεδομένου ότι τα έξοδα επιστροφής, σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφές χρημάτων

Η επιστροφή των χρημάτων σας σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το προϊόν, θα επιστρέψει στην εταιρεία και θα ελεγχθεί, ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του και βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση.

Προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο, και δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.